關於恩光書院

"Education can make or break a nation — by directing all things toward God, or disaster."

梁永泰博士, 恩光書院校長

新一代青年領袖創造未來

世界已經改變機械文化增進人類生活抑或貶低人的價值?基因工程幫助醫療抑或製造優生惡夢?家庭和個人正面臨身份危機。全球化拉近陌生人距離是增加合作抑或衝突?數碼化在模擬現實抑或創造虛擬世界?當政治脅持媒體與文化,未來的世界會變或怎樣?我們在這本改變了的世界怎樣栽培新一代?

青年正面臨嚴峻的失業。許多青年是在離婚父母的家庭長大。男女身份混淆,青年離開教會而追尋屬靈的經歷。信仰變得私人化或在生活的邊緣。專業人士只強調知識及技巧而少倫理判斷價值觀和世界觀逐漸離開高等教育的詞語。

未來的教育將會是怎樣?如果高等教育仍想成為社會的文化核心,它的靈魂在哪裡?一個受過教育的人會有何品格?基督教高等教育對未來教育有何貢獻?怎樣在課程和結構上引進文化更新和創造使命?

新一代青年領袖創造未來

More than a university and a seminary education

A university can give you rigorous academic training in fields such as business, communication, or education.

A seminary can teach you how to think biblically and theologically.

At Lumina College, you will be challenged to engage in both kinds of learning all at once.

For part-time adult learners, serious about living out their faith in their fields

Our masters programs are taught in a hybrid style that is both conducive to learning in community and accessible for part-time learners: with face-to-face instruction with personal interaction and mentoring (~2 weeks per year) paired with online learning (~40 weeks per year), providing flexibility.

Learn from and be mentored by a diverse selection of overseas and local faculty

Study in Hong Kong for 2–3 years and earn a master's degree from a top U.S. university. Meet global faculty flying in to share their experience and expertise as well as local faculty providing depth and reflection in the local Hong Kong/Asian contexts.

• Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle